RYA en CWO Zeiltrainingen

Waypoint Amsterdam is een RYA trainings centrum en CWO zeilschool gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in RYA  en CWO zeilcursussen. Wij bieden de gehele range van de RYA (Royal Yachting Association) en CWO cursussen aan van Kajuitjachtzeilen 1 tot RYA Yachtmaster. De enige zeilschool in Nederland gecertificeerd tot Yachtmaster ocean.

Vanuit onze lokatie in Amsterdam varen we met goed uitgeruste kajuitzeiljachten in grootte varierend tussen de 32 en 42 voet. Ons vaargebied is het IJsselmeer, de Noordzee en de Waddenzee.

Tijdens de RYA trainingen wordt er  Engels aan boord gesproken dit is de officiële taal in de zeevaart.
Tijdens de CWO cursussen wordt er Nederlands gesproken.

Onze professionele instructeurs zijn een garantie voor kwalitatief hoogstaande zeiltraining aangepast aan uw wensen. Ongeacht of u een absolute beginner bent of een meer ervaren zeiler. Na het succesvol afronden van de zeiltraining krijgt u een wereldwijd erkend RYA certificaat of een nationaal erkend CWO certificaat.

De studenten wonen aan boord tijdens de meerdaagse zeiltrainingen en het is tevens een mogelijkheid om de mooie stadjes aan het IJsselmeer en de Waddenzee te bezoeken omdat we elke avond in een andere haven of ankerplaats verblijven. Meer dan 70 % van onze klanten boeken een cursus individueel.

Geweldige zeilcursus van Jim, hij kent de kneepjes van het vak en weet dit goed over te brengen!

MatthijsCursist

FAQ

Veelgestelde vragen

Lees meer

HANDIG

Handigheidjes en wetenswaardigheden

Lees meer

RYA TRAININGEN

Overzicht van alle RYA trainingen

Lees meer