Les op eigen schip

Indien u net een boot heeft gekocht dan kunnen wij u begeleiden tijdens de eerste mijlen op uw schip. Of kunt u al prima zeilen? Dan zijn er vaak toch een aantal handigheidjes die het vaarplezier nog net iets kunnen vergroten. Deze handigheidjes leren we u graag, en dan is het natuurlijk extra leuk en effectief om op uw eigen schip les te krijgen.

Of misschien kunnen jullie zelf goed varen maar willen jullie het standaard rollenpatroon eens doorbreken? De vrouw voortaan achter het roer en de man op het voordek? Of Man over Board manoeuvre door de vrouw of man alleen?

Les op uw eigen schip is in principe vanuit iedere haven in Nederland mogelijk. Ook het aantal dagen kunt u zelf bepalen, maar vaak zijn 1 of 2 dagen al voldoende om zelf weer verder aan de slag te kunnen.

Het cursusprogramma en het tempo bepaalt u zelf in overleg met de instructeur. Denk bijvoorbeeld eens aan de Man Over Boord manoeuvre, het boxvaren, motor manoeuvreren, spinakeren of het nachtvaren!

Het is eventueel ook mogelijk om deze cursus af te sluiten met een RYA certificaat. Het schip dient dan wel aan bepaalde (veiligheids) eisen te voldoen en de cursus moet beginnen of eindigen in onze thuishaven Amsterdam. Neem voor meer informatie over de eisen die aan uw jacht worden gesteld even contact met ons op.

Onze instructeurs hebben ervaring opgedaan op veel verschillende boten en onze informele aanpak zal u helpen uw zelfvertrouwen en vaarplezier te vergroten.

Zeilinstructie op Maat!

Benodigde zeilervaring en voorkennis:

Geen zeilervaring nodig


Cursusinhoud:

In overleg


Cursusduur:

Minimaal 1 dag


Prijs:

Prijs per dag:

Eur. 295,00 max 4 personen

Reiskosten:Eur. 0,44 per km vanuit Amsterdam.


Cursus data:

Op aanvraag


[popuppress id=”95″]