Voorbereidende zeilinstructie Middellandse Zee in Nederland

U gaat binnenkort op zeilvakantie in de Middellandse Zee?  Speciaal voor deze groep zeilers biedt Waypoint Amsterdam een op maat gesneden ‘voorbereidende zeilinstructie Middellandse Zee’ .

Cursusinhoud:

We besteden vooral veel aandacht aan aspecten als zeilend reven, manoeuvreren op de motor en de in de Middellandse Zee gebruikelijke manier van afmeren met behulp van ankers. Maar ook eenvoudige navigatietechnieken, beknopte meteorologie en gebruik van de betreffende Pilot (almanac)  komen zeker aan de orde.

Onze instructeurs beschikken over ruime ervaring in het zeilen op de Middellandse Zee en kunnen u dan ook op enthousiaste en professionele wijze voorbereiden op een heerlijke en vooral ontspannende zeilvakantie.

Cursusduur:

Afhankelijk van uw voorkennis en specifieke wensen 1 tot 5 dagen.

Deze training is op aanvraag.

Benodigde zeilervaring en voorkennis:

Geen zeilervaring nodig


Cursusinhoud:

We besteden vooral veel aandacht aan aspecten als zeilend reven, manoeuvreren op de motor en de in de Middellandse Zee gebruikelijke manier van afmeren met behulp van ankers. Maar ook eenvoudige navigatietechnieken, beknopte meteorologie en gebruik van de betreffende Pilot (almanac) komen zeker aan de orde.


Cursusduur:

1 of meerdere dagen.


Prijs:

Middellandse zee Training

Eur. 150,00 p.p.p. dag


Cursus data:

Op aanvraag


[popuppress id=”95″]