Mijlenmaker / Engeland tocht

Breidt je offshore zeilervaring uit, schrijf veel mijlen bij in je logboek en geniet ondertussen van een oversteek naar Engeland en een avontuurlijke vakantie.

Omschrijving: Werk aan je zeemijlen en zeilervaring tijdens deze 7 daagse zeiltrip en geniet van een fantastische omgeving. Deze week kan je ook gebruiken voor passages die je nodig hebt om deel te mogen nemen aan het RYA/MCA Yachtmaster examen.

Ervaring nodig voor de trip: geen.

Inhoud: Offshore zeilen. Oversteek naar Engeland. Er is geen vast programma voor de Mijlenmaker. We bepalen samen met de schipper en de andere bemanningsleden het programma. Er zitten altijd een aantal langere passages tussen maar de bestemming is afhankelijk van het weer.

Data & Prijzen: zie hiernaast

Duur: 7 aaneengesloten dagen.

Na de trip: Heeft u een avontuurlijke vakantie gehad, uw offshore ervaring uitgebreid en veel mijlen in uw logboek bijgeschreven.

Klik hier om uw ofshore ervaring te vergroten, mijlen bij te schrijven en te genieten van een avontuurlijke vakantie. Schrijf u in voor deze Mijlenmaker!

Eerst uw vaardigheden vergroten als een aktief bemanningslid, dayskipper of coastal skipper. Klik hier voor de RYA Competent Crew, Practical Cursus,     Klik hier voor de RYA Day Skipper Practical Cursus of klik hier voor de     Coastal  skipper  Practical Cursus.

Benodigde zeilervaring en voorkennis:

Geen zeilervaring nodig


Cursusinhoud:

Offshore zeilen. Oversteek naar Engeland. Er is geen vast programma voor de Mijlenmaker. We bepalen samen met de schipper en de andere bemanningsleden het programma. Er zitten altijd een aantal langere passages tussen maar de bestemming is afhankelijk van het weer.


Duur:

7 aaneengesloten dagen. Maandag 09.00u  tot  zondag 16.00u


Prijs:

7 dagen  Eur. 890,00.  p.p.

Eten, drinken en havengelden  22,50 Euro p.p p. dag.

Mogelijk om in deze week RYA/CWO training te volgen (+105,00 euro)


[popuppress id=”95″]


Cursus data:

[popuppress id=”95″]

Apr 22 – Apr 28 Jul 15 – Jul 21
May 20 – May 26 Aug 26 – Sep 01
Jun 17 – Jun 23 Sep 23 – Sep 29