Training  & RYA/MCA Yachtmaster® Offshore Examen

Perfectioneer je schippervaardigheden en word een gekwalificeerd  RYA/MCA Yachtmaster Offshore

Voorbereiding: 5 dagen intensief, op gevorderd  niveau trainen om je vaardigheden bij te slijpen voordat je deelneemt aan het RYA/MCA Yachtmaster® Offshore Examen. Omdat u al een vaardig en ervaren schipper bent is er hier geen sprake van lesgeven maar van coachen door één van onze senior instructeurs .De instructeur zal u voorzien van constructieve feedback tijdens de trainingssessie. Nadruk zal vooral liggen op het in de praktijk brengen van zichtnavigatie(pilotage), manoeuvreren in een beperkte ruimte op de motor en onder zeil, en individuele onderdelen van het examen die verbetert moeten worden..

Examen: Een gekwalificeerde RYA Yachtmaster examinator, onafhankelijk van ons Training Centre, zal u de kans geven om aan te tonen dat u een vaardig schipper met  een brede ervaring op een offshore zeiljacht . U moet antwoord kunnen geven op alle vragen die betrekking hebben op elke syllabus die betrekking heeft op alle RYA zeiltrainingen, behalve Yachtmaster Ocean en aantonen dat u de verantwoordelijkheid voor de boot en bemanning aankan. De examinator wil zien dat u de handelbaarheid en karaktereigenschappen van elk jacht waarop u gaat varen kan inschatten.
Benodigde ervaring voor het examen: 50 dagen op zee, 5 dagen als schipper, 2500 Mijlen, 5 passages van meer dan 60 Mijl waarvan 2 overnacht en 2 als schipper.

Benodigde certificaten voor het examen: Marifoon bedieningscertificaat en Eerste Hulp diploma.

Data & Prijzen: Zie hiernaast

Duur: 5 dagen training gevolgd door 2 dagen (5-12 uur per kandidaat) Examen.

YM Exam what’s involved

Voorbeeld van een trainingsweek

Syllabus

How to pass your Yachtmaster exam?

Na het behalen van het examen: Bent u een gekwalificeerd RYA/MCA Yachtmaster Offshore.

Certificaat: De RYA geeft aan succesvolle kandidaten het RYA/MCA Yachtmaster Offshore Certificate of Competence.

Bent u al een redelijk ervaren schipper maar nog niet helemaal klaar voor het examen RYA/MCA Yachtmaster Offshore   Klik hier voor de training en het examen RYA/MCA Yachtmaster Coastal.Voor meer kennis, training, Mijlen en ervaring voordat u zich opgeeft voor het examen RYA/MCA Yachtmaster®: Klik hier voor de RYA Yachtmaster Shorebased Cursus, Klik hier voor de  RYA  Yachtmaster Coastal Practical Course en klik hier voor de Mijlenmaker.

Benodigde zeilervaring en voorkennis:

Minimaal 50 dagen op zee, 5 dagen als schipper, 2500 Mijlen, 5 passages van meer dan 60 Mijl waarvan 2 overnacht en 2 als schipper. Minimaal de helft van de benodigde ervaring moet op stromend water zijn afgelegd.

Benodigde certificaten voor het examen: Marifoon bedieningscertificaat en Eerste Hulp diploma.


Cursusinhoud:

5 dagen intensief, op gevorderd niveau trainen om je vaardigheden bij te slijpen voordat je deelneemt aan het RYA/MCA Yachtmaster® Offshore Examen.


Cursusduur:

5 dagen voorbereiding + 2 dagen examen


Prijs:

RYA Yachtmaster Offshore 5 dagen voorbereiding + 2 dagen examen Eur. 1295,00
Prijzen exclusief de RYA/MCA Examen kosten (GBP 224) en de onkosten van de examinator!
Eten, drinken en havengelden 27,50 Euro p.p p. dag.


Cursus Data 2022:

Apr 18 – Apr 24 Aug 22 – Aug 28
may 16 – May 22 Sep 19 – Sep 25
Jun 13 – Jun 19 Oct 17 – Oct 23
Jul 11 – Jul 17