Wat onze klanten zeggen…

“Hallo Jim,

Ik heb erg genoten van afgelopen weekend. En zal jullie zeker aanraden aan mijn omgeving. Het was vaak herkenbaar en vooral en leerzaam om te zien welke fouten de andere maakten.
Michael is een top instructeur die met geduld en enthousiasme iedereen weet te motiveren. En de boot + uitrusting is goed onderhouden en verzorgd.
Om Waypoint naar een hoger plan te tillen heb ik wat feedback voor je.
– Tijdens zo’n cursus weekend wil je elke minuut benutten waardoor het geen eigenschappen krijgt van een weekend tochtje op het Markermeer. Structuur in het dag programma kan daarbij zeker helpen. Misschien is het ook een idee om naast een schipper ook iemand aan boord te nemen die voor de bemanning de maaltijd voorbereid en opruimt zodat er echt geen minuut verloren raakt, ondanks dat de prijs daardoor hoogstwaarschijnlijk wel van omhoog gaat.”    Job – 19 juli

“Michael is een hele goede instructeur. Erg geduldig en nam voor ieder van ons de tijd. Wat ik vooral waardeerde is dat  het zelfvertrouwen van mijn vrouw heel erg verbeterd is”

“A great mix of  plain fun and  a super learning experience  ”

“Learning from hands on technique from a real sailing professional worked really well for me ”

“Allthough it is a course where each day you are busy with learning new skills we also had a chance to see the best parts of Holland”

“Wij gaan al drie jaar naar Waypoint. Dit jaar gaan we Coastal skipper doen, elke keer veel geleerd en een goede tijd gehad. Jim was onze instructeur. Nooit te beroerd om iets nog een keer uit te leggen en s’avonds was het ook heel gezellig”

Nieuws

RYA Trainingen

Onze zeilschool

Impressie

Geweldige zeilcursus van Jim, hij kent de kneepjes van het vak en weet dit goed over te brengen!

MatthijsCursist

FAQ

Veelgestelde vragen

Lees meer

HANDIG

Handigheidjes en wetenswaardigheden

Lees meer

RYA TRAININGEN

Overzicht van alle RYA trainingen

Lees meer