Cursus kajuitjacht zeilen CWO KJ 2 (vervangen door RYA day skipper)

Wordt opgeleid tot een vaardig schipper in bekend water tijdens dagtochten en geniet van een korte vakantie

Omschrijving: Training die u opleidt tot het veilig en met zelfvertrouwen schipperen van een jacht. Een schipper doet veel meer dan navigeren. Hij of zij is verantwoordelijk voor de veiligheid en welbevinden van de bemanning en jacht. Onder deze verantwoordelijkheden vallen weersvoorspellingen interpreteren, bevoorrading, motoronderhoud, zeilkeuze en zeilbehandeling, reisvoorbereiding,  navigatie en pilotage. Deze training is geschikt voor aankomende schippers met al wat zeilervaring en kennis van navigatie. Tijdens de cursus zal u gevraagd worden om het jacht tijdens korte passages te schipperen.  De instructeur geeft advies en  evalueert waardoor u uw bestemming veilig bereikt. De nadruk ligt tijdens deze cursus op het ervaren hoe het is om eindverantwoordelijk te zijn.

Benodigde zeilervaring en voorkennis: enige zeilervaring minimaal op het niveau van RYA competent crew; basiskennis navigatie.

Cursus inhoud: Praktische navigatie en pilotage, boothandelingen, zeemanschap en schippertechnieken waardoor u in staat bent een boot te schipperen in bekend water bij daglicht.

Data & Prijzen: Zie hierna

Na de cursus: Bent u in staat om een jacht te schipperen in bekend water bij daglicht.

Certificaat: Na succesvol de cursus ontvangt u van ons een RYA day skipper certificaat.

Klik hier indien u een vaardig jachtschipper wilt worden in bekend water bij daglicht en geniet gelijktijdig van enkele prettige dagen. Boek onze RYA day skipper  cursus nu!
De CWO 2 training hebben we vervangen door de RYA day skipper training. Waarna u een internationaal en beter gewaardeerd certificaat krijgt.

Benodigde zeilervaring en voorkennis:

enige zeilervaring minimaal op het niveau van RYA competent crew; basiskennis navigatie.


Cursusinhoud:

Praktische navigatie en pilotage, boothandelingen, zeemanschap en schippertechnieken waardoor u in staat bent een boot te schipperen in bekend water bij daglicht.


Cursusduur:

5 aaneengesloten dagen of 3 weekenden


Cursus Prijs:

Zie RYA day skipper


Cursus data:

Zie RYA day skipper


[popuppress id=”95″]